Hiteligénylés

A Carpos Bt. az Euroleasing Zrt. szerződött értékesítési partnere​

Hiteligénylés

Hiteligénylés menete

Weboldalunk azért különleges, mert itt nálunk először Ön kalkulál magának egy finanszírozási konstrukciót, majd ezután keresheti meg az ennek az ajánlatnak és az Ön egyéb elvárásainak legmegfelelőbb autót.

Az Euroleasing Zrt. segít Önnek, az első lépéstől az utolsóig, egészen a vágyott gépjármű átvételéig.

Lépésenként kifejtve mutatjuk be Önnek autófinanszírozási ügymenetünket.

Az autóhitel ügyintézés menete

1. Autó kiválasztása

Web-garancia partnereinknél a kalkulátoron számolt ajánlattal megegyező finanszírozási szerződést közvetítenek felénk, keresse ki a térképen az Önhöz legközelebbi partner kereskedésünket.
Ha magánszemélytől, vagy más kereskedéstől szeretne autót vásárolni finanszírozással, akkor keresse Tanácsadóinkat!

2. Lízing ajánlatkérés

Kalkulátor aloldalunkon beállíthatja a szükséges paraméterek Önnek legideálisabb értékeit. Tovább a lízing kalkulátorra >>

Alapfeltételek
A minimális önerő 20% – 40% között alakul – végleges összege ügyféltípustól és devizanemtől függ.
A minimális finanszírozott összeg 500 ezer forint, 8 évesnél idősebb használt gépjárművek esetén 400 ezer forint.

A maximálisan adható finanszírozott összeg a vételár 60%-80%-a:

 • Új gépjármű esetén a gépjármű hivatalos listaára csökkentve a szerződéshez csatolt, dokumentált kedvezményekkel,
 • Használt gépjármű esetén az Eurotax eladási ár az irányadó.
 • A maximális futamidő:
  • Magánszemély esetén 84 hónap,
  • Egyéni vállalkozó és cég esetén 96 hónap.

3. Hiteligénylés, szükséges dokumentumok

Az autó kiválasztás és az ajánlat elfogadása után következik a pénzügyi intézmény hitelbírálata. Ennek 3 fázisa lehet:
1. Gépjármű vizsgálat, amikor a finanszírozni kívánt gépjármű jelenlegi piaci értékét és a várható értékcsökkenést számolják ki.
2. Hitelképesség vizsgálat, amikor a finanszírozó megvizsgálja, hogy az ügyfél fizetőképes-e. Pótbiztosíték kérés, amikor az ügyfél Önmaga nem hitelképes, de pl. készfizető kezes bevonásával, vagy nagyobb önrész befizetésével megvalósulhat a kívánt lízingügylet.

Az Euroleasing Zrt. szerződéskötési feltételei>>

A hiteligényléshez szükséges adatokat, illetve a bírálathoz szükséges dokumentumokat a kereskedésben vagy társaságunknál kell leadni.

Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM magánszemélyeknek
Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM egyéni vállalkozóknak
Finanszírozási/Folyósítási KÉRELEM cégeknek

Egyéb dokumentumokat a Euroleasing oldalunk Letöltések aloldalán talál meg.

4. A szerződéskötés

A szerződéskötés a kereskedésben, vagy székhelyünkön történik a következők szerint:

 • A kölcsönszerződést vagy pénzügyi lízingszerződést és a hozzá tartozó Általános Szerződési Feltételeket a felvitt és leellenőrzött adatok alapján a kereskedés/Tanácsadónk kinyomtatja.
 • Az ügyfél legalább két példányban aláírja a szerződést és az ÁSZF-et (egy példány az ügyfélé, egy a finanszírozóé).
  Ha az ügyfél magánszemély, a szerződést két tanúnak is alá kell írnia.
 • A kereskedő/eladó átveszi az önrészt, és erről bevételi pénztárbizonylatot/átvételi elismervényt állít ki.
 • Amennyiben a finanszírozó előírta, a készfizető kezességvállalási szerződést a kezesnek alá kell írnia.
 • A bírálat elvégzése után a finanszírozó Jóváhagyó nyilatkozatot küld a kereskedésbe/Tanácsadónknak a kérelem elfogadásának jelzésére. (Elutasítás, vagy módosítási javaslat esetén Elutasító nyilatkozat kerül kiállításra.)

A 2013. évi CCXXI. törvény előírása szerint  a HBNY (Hitelbiztosítéki Nyilvántartási rendszerben) való regisztráció szükséges a szerződés megkötése előtt (amennyiben Ön még ilyen eljárást nem folytatott le). Ez egy egyszeri gyors eljárás Közjegyző előtt történő igazolványok bemutatása mellett. Várható költsége 5000 Ft+közjegyzői díj.

A finanszírozási ügylet nyilvántartásba vételét a HBNY rendszerbe a finanszírozó végzi, ennek költsége 7000 Ft/ügylet, ami az első törlesztő részlettel együtt kerül kiterhelésre.

Egyéb szerződéssel kapcsolatos, vagy futaimő alatti események intézésével akpcsolatos információkat a www.euroleasing.hu oldalunk Ügyfélszolgálati aloldalán talál meg.

5. Biztosítások megkötése, törzskönyv

A szerződés futamideje alatt – erre irányuló megállapodás esetén – a gépjárműre teljes körű casco biztosítás megkötése és fenntartása, motorkerékpárra legalább töréskár-biztosítás megkötése és fenntartása szükséges (kivételt képeznek ez alól a finanszírozó casco biztosítás nélküli konstrukciói). Az ügyintézés a kereskedésben/székhelyünkön történik.

Először a kötelező felelősségbiztosítás megkötéséhez szükséges biztosítási ajánlat kerül kitöltésre, ezután következik a casco biztosításhoz szükséges adatfelvétel. Amennyiben az ügyfél által kiválasztott biztosítótársaság követelményeket támaszt az ügyféllel szemben (pl. gravírozás, riasztóberendezés, indításgátló stb.), úgy azokat határidőre teljesíteni kell. A biztosítások megkötése a megbízási szerződés megkötésével lép életbe.

Kérjük, igényelje biztosítási alkuszcég partnerünket, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. kedvező biztosítási ajánlatát a 06 1 225 4040-es telefonszámon, vagy a www.eurorisk.hu weboldalon keresztül.

A finanszírozott gépjármű törzskönyvét a futamidő végéig, illetve a teljes tartozás kiegyenlítéséig a finanszírozó őrzi.

6. Gépjármű átvétele

Kereskedésben vásárol gépjármű esetén:
Az autót a kereskedésben lehet átvenni. Kiállítják a forgalmi engedélyt, amelybe az ügyfél üzembentartóként kerül bejegyzésre. A szerződés mellékletét képező Átadás-átvételi jegyzőkönyvet a kereskedő és az ügyfél is aláírja.
Eladótól történő vásárlás esetén:
Amikor nem kereskedéstől vásárolja az ügyfél az autót, akkor az eladótól lehet átvenni a gépjárművet. A forgalmi engedély átírását a vevő, jelen esetben ügyfél végzi. Hasonlóan az előző esethez átadás-átvételi jegyzőkönyv készül, amit mind két fél aláír.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a gépjármű finanszírozási ajánlatunkkal kapcsolatos megalapozott és helyes döntés meghozatalával kapcsolatban segítséget nyújthatnak Önnek a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja által közzétett termékleírások, az ún. Pénzügyi navigátor füzetek, melyek elérhetők a http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/dontenem-kell/navigator-fuzetek weboldalon.

AZ EUROLEASING ZRT. SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEI

Hívjon minket!

Kérjen ajánlatot!

Előzetes bírálat, hogy biztonsággal választhasson! Mi megnézzük milyen összegre hitelképes!

Töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan küldjük finanszírozási ajánlatunkat!